Monday, April 13, 2009

5+1 pentru Olimpiade

Tarziu intre o contabilitate si un Ad Couture am decis sa pun prezentarile noastre creative pe blog, ca sa ne cunoasca tot omul mai bine. Asadar,

Noi, Grasshopper

Adica:

Simt, vad, comunic, sar si zbor. Ies din tipare, depasesc competitorii, scap de pradatori si ajung primul la destinatie cu ajutorul atuurilor mele. Imi sunt indispensabile aripile, antenele, ochii, picioarele si chelicerele ca sa fiu mereu la inaltime si in putere. Sunt gereierele si ma prezint zvelt si rapid.

Noi, adica echipa:

Andra :
Antenutze. Intotdeauna receptiva, intotdeauna dand primul ton spre directia echipei. Rezultatele curg atrase de energiea molipsitoare si pasiunea depuse in fiecare clipa. Spirit tanar si optimist, ma las condusa de deviza " Totul sau Nimic".Azi aleg totul.

Andrei:
Andrei aka Aripi. Aduc de fiecare data ceva in plus. Acel ceva care face lucrurile sa mearga putin mai departe decat ar face-o in mod obisnuit, asa cum aripile sutin efortul greierului, aducand un plus de distanta sariturii.

Adi:
Picioare. Motorul din spatele angrenajului, implicat invizibil in functionarea sistemului, piesa care o data pusa in functiune te duce mai departe. Neobosit, dintr-o saritura sau din pasi mici, am grija ca intreaga echipa sa ajunga unde si-a propus: in față.

Cami:
Cea care se asigura ca suntem pe directia cea buna, aproape de antenute, comunicand permanent cu restul greierului. Vad ceea ce ceilalti doar simt, gusta sau percept. Transmit informatii vitale performantei

Titus:
zis si Chelicere sau Vox Populi - Rol primar in comunicarea directa, exprimarea mesajelor emise de catre greiere. Rol secundar in asigurarea hranei pentru intreg subsitemul, la propriu si figurat. Plasat anterior, este alaturi de Antenute mereu. Rapid si precis de fiecare data.







No comments:

Post a Comment