Saturday, April 18, 2009

Inscrisi la Olimpiade


Salutare din nou!

Daca pana mai ieri eram doar inscrisi la preselectiile de la Olimpiadele Comunicarii, azi am aflat si ora si data interviului nostru - Duminica 25.04 - ora 12:15.

Mai avem o saptamana si o zi pana la marea incercare:)

Pana atunci, eu deja mi-am confirmat locul la Conferintele Olimpiadelor Comunicarii. Conferintele se desfasoara in zilele de 27 si 28 aprilie la Camera Deputatilor (Palatul Parlamentului), sala "Nicolae Iorga".

Gasesti detalii despre cum ajungi la Palatul Parlamentului si despre intrarea in cladire, in pagina locatie.

Am fost si anul trecut(tot la Casa Poporului, in care nu mai intrasem pana atunci) si am fost foarte impresionat de sala, hol, securitate(da, te pune sa iti scoti metalele ca la aeroport), ce sa mai zic de prezentari si speakeri. Am aflat insidere despre campanii de succes, cum sa intri in publicitate, detalii despre PR facut profesionist, ce sa mai, de toate.

Toata echipa noastra abia asteapta sa fie acolo si anul acesta.

Daca am convins pe cineva deja - se poate aplica aici



Daca nu,

Urmatorii vor fi acolo:

Bogdan Naumovici - “Tineretul si politica – baba si mitraliera”, anunta o discutie mai mult decat provocatoare atat pentru un specialist in advertising cat si pentru un consultant politic.

Dan Sendroiu si Sorin Psatta (BBDO Romania) vor prezenta secretele din spatele succesului campaniei “Sansa la viata” (ex. o crestere cu 30% a unitatilor sangvine recoltate la nivel national).

Andrei Stoiciu (IDEE) va face o incursiune inedita in campania pentru presedintie a lui Barack Obama. Tot el va arata ca incercarile politicienilor romani de a copia tactici din campania lui

Razvan Matasel va arata cum poti convinge audienta sa nu schimbe canalul atunci cand vede un mesaj de advertising si cum poti ajunge cu acesta in primetime, fara a fi incadrat intr-un calup publicitar.

Adriana Saftoiu va face un jurnal cu “povesti de pe frontul” campaniei din toamna anului trecut.

din zona politica, pe langa Adriana Saftoiu va veti mai intalni cu: Roberta Anastase, Victor Ponta, Bogdan Olteanu, Ludovic Orban si Bogdan Ciuca. Si desigur, Victor Ciutacu, in postura de moderator.

oameni din “varful” piramidei decizionale, precum: Mihai Rohan (Carpatcement), Shachar Shaine (Tuborg Romania), Neil Coupland (JTI Romania, Bulgaria si Croatia), Dan Pascariu (UniCredit Tiriac Bank), Mona Nicolici (Petrom), Alexandru Badulescu (Western Union Romania si Bulgaria) sau Raul Pop (Recolamp).

campanii
precum: “Lansarea Radio Zu”, “Gillette - Descopera invingatorii de maine” (prezentata de Costin Uzun, Brand Manager Gillette Balkans), “Rexona - Transpiratia Strica Reputatia” (prezentata de Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR), “Cupa Romaniei Timisoreana la Fotbal” (prezentata de Bogdan Theodor Olteanu, Director Divizia PR Millenium Communications).

Sorin Tudor, Mihai Ciobanu, Madalin Matica sau Diana Dragomir - din online

Ne vedem acolo!

Titus

No comments:

Post a Comment